Voorwaarden bij de huur van een sloep of zeilboot
Annuleren
Bij annulering (tot twee dagen vóór aanvang van de huur) ontvangt u een tegoed ter waarde van de overeengekomen huursom.

U kunt annuleren via onze reserveringswebsite met uw e-mail en wachtwoord. U ontvangt dan een bevestiging van uw annulering en het tegoed staat geregistreerd.

U kunt op onze website elke boot of tijdstip kiezen en na inloggen kunt u bij de betaling de tegoed inwisselen. Het tegoed is in het huidige seizoen geldig.

Indien u een strippenkaart heeft, dan wordt uw tegoed automatisch bijgewerkt. Indien u de optie geld retour heeft aangevinkt, dan ontvangt u uw bedrag binnen één week op uw rekening retour.


Slecht weer
Bij regen en/of harde wind (vanaf windkracht 4) op de dag van de huur beslissen wij om 9.00 uur of de reservering geannuleerd wordt. Indien de reservering wordt geannuleerd ontvangt u een tegoed. Wij zullen vooraf contact met u opnemen om u hierover te informeren. De tegoedbon is in het huidige seizoen geldig.

Eigen risico
Het eigen risico voor een zeilboot is €250 en voor een sloep €500. Bij schade, incompleet, of te laat inleveren van de boot, wordt het gehele bedrag ingehouden.

Huurvoorwaarden
Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Hiswa algemene voorwaarden van toepassing.